Ekskursione ditore nga Tirana

Albania Holidays si një ndër kompanitë me serioze ne tregun shqiptar te turizmit ju fton te zbuloni Shqiperine dhe vendet e Ballkanit si Kosove, Mal i Zi, Maqedoni etj nepermjet tureve individuale ose ne grup si tek ky link. http://www.albania-holidays.com/tours-to-albania

Tirana eshte nje qytet modern i shpallur kryeqytet i Shqiperise ne vitin 1920. Ne Tirane gjenden rrenoja antike, arkitekture te stilit Italian te shekullit te 20-te dhe ndertime te stilit komunist, fasadat e te cilave jane lyer se fundmi me ngjyra te shndritshme. Te gjitha keto kombinohen dhe me male dhe detin qe eshte shume afer si dhe me 300 dite me diell ne vit, duke i dhene Tiranes nje shije mesdhetare ne cdo sezon. Duke qene kryeqyteti me popullsine me te re ne Europe, Tiranes nuk mund t’i mungojne baret moderne, restorantet e klubet te cilat mundesojne nje jete nate te gjalle. Per vizitoret qe jane ne Tirane per nje kohe te shkurter qofte per pune apo per pushime, ne kemi bere nje liste ekskursionesh ditore si me poshte, te cilat zgjasin nga disa ore deri ne nje dite. Ju mund te vizitoni qytete mahintese si Berati (UNESCO ), qytete te rendesishme te kultures si Shkodra, Kruja dhe Durresi, ose rrenoja antike si Apollonia dhe Bylis. Nese jeni duke kerkuar dicka specifike, lutemi na kontaktoni, do te jemi shume te lumtur te pershtasim viziten sipas interesave tuaj:

Tirana Private Day Tours

Vizitë në Krujë dhe Tiranë

tour stars 0 Vleresime

Ekskursioni do fokusohet ne Krujë,qendër e rezistencës kundër pushtimit osman , ku do te vizitohet kështjella e saj, muzetë dhe pazari i vjetër.

Vendndodhja: Tirane, Kruje
Kohezgjatja: Gjysem dite

Nga € 39
Shiko turin
Tirana Kruja Daytrip

Vizitë në Krujë dhe Durrës

tour stars 1 Vleresime

Durrësi është një nga qytetet më të vjetra, themeluar në shekullin e 6-të para Krishtit ndërsa Kruje ka monumente mesjetare te periudhës osmane

Vendndodhja: Kruje, Durres, Tirane
Kohezgjatja: Nje dite

Nga € 45
Shiko turin
Tirana Kruja Daytrip

Vizitë në Berat me nisje nga Tirana

tour stars 2 Vleresime

Ekskursion ditor në Berat, një qytet i pranuar nga UNESCO-s për arkitekturën e tij dhe një nga qytetet më tërheqëse në Shqipëri

Vendndodhja: Kruje, Durres, Tirane
Kohezgjatja: Nje dite

Nga € 49
Shiko turin
Tirana Kruja Daytrip

Vizitë e Beratit( UNESCO) dhe Apollonisë me nisje nga Tirana

tour stars 2 Vleresime

Eksploro qytetin UNESCO Beratin dhe Apolloninë një qytet i madh antik ku vetë Augustus Oktavian ka studiuar

Vendndodhja: Berat, Apolloni, Tirane
Kohezgjatja: Nje dite

Nga € 55
Shiko turin
Tirana Kruja Daytrip

Vizitë e Shkodrës dhe Krujës me nisje nga Tirana

tour stars 1 Vleresime

Eksploroni Shkodrën, një nga qytetet më të vjetra dhe më tërheqëse në veri të Shqipërisë, dhe Krujën me muzetë e saj dhe pazarin e vjetër.

Vendndodhja: Berat, Apolloni, Tirane
Kohezgjatja: Nje dite

Nga € 50
Shiko turin
Tirana Kruja Daytrip

Tirana & Mali i Dajtit

tour stars 0 Vleresime

Exploroni kulturën dhe natyrën e Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë

Vendndodhja: Tirane
Kohezgjatja: gjysem dite

Nga € 24
Shiko turin
Tirana Kruja Daytrip

Tirana, vizitë në këmbë (gjysmë dite)

tour stars 0 Vleresime

Bëni një shëtitje relaksuese për të zbuluar monumentet kryesore të Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë.

Vendndodhja: Tirane
Kohezgjatja: 6 ore

Nga € 10
Shiko turin