1 2 3 4 5
Kerko Hotele te Tiranes

Perse te rezervosh me tirana-hotel.com

 • Mireserdhet ne Tiranen tone plot ngjyra!
  Ne jemi nga Tirana dhe jetojme ketu. Njohim cdo cep te qytetit tone dhe deshirojme t’ju mirepresim dhe ndihmojme ta zbuloni Tiranen.
 • Çmime më të ulëta dhe pa komisione rezervimi
  Një faqe me dhoma disponibël ku mund të rezervoni lehtë dhe paguani të sigurt online. Ne ju ofrojmë çmimet më të mira dhe pa asnjë kosto shtesë.
 • Përzgjedhje e kujdesshme e hoteleve
  Mbi më shumë se 50 hotele të kontrolluar dhe të përzgjedhur me kujdes në Tirane, duke ju ofruar një zgjedhje shumëngjyrëshe.
 • Besoni në zgjedhjen e klientëve tanë
  Mbi 200 vlerësime reale hotelesh që konfirmojnë besimin tek www.tirana-hotel.com.
 • Shërbim dhe kujdes i personalizuar
  Një staf shumëgjuhësh vendas dhe të huaj që jetojnë në Tirane dhe ju mbështesin nga momenti që bëni rezervimin deri në momentin e largimit tuaj.

Video nga Tirana

Foto nga Tirana

iVisa.com
+355 4 2235 688

Orari i punes:
E Hene - E Premte : 08:00 -18:00 (CET)
E shtune 08.00-16.00 (CET)
Pyetje dhe Pergjigje Si te Rezervosh Kontakt