Rezervo Transferten tani

Zgjidh tipin e Transfertes
  • Linja Ajrore
  • Numri i Fluturimit
  • Nr i klienteve
  • Data
  • Ora
Hotel
Kontrollo Disponueshmerine

Trasferta nga dhe për në aeroportin e Tiranës

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës në Shqipëri, i quajtur "Nënë Tereza", ndodhet rreth 20 km në veriperëndim të Tiranës. Albania Holidays e bën udhëtimin të  biznesit shumë të lehtë duke ofruar transferta nga dhe per ne aeroportin e Tiranes.
Ne ofrojme

Sherbim te besueshem 24 oresh
Makina moderne, te rehatshme dhe me ajer te kondicionuar
Sherbim te personalizuar per pritje dhe percjelljen ne aeroport
Transferte ne te gjitha qytetet kryesore te Shqiperise
Makina luksoze me shofer privat kur kerkohet
Cmime konkurruese