Trego Harten
Vleresimet e Klienteve
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. keq
 2. mire
 3. Shkelqyeshem
Cmimet nga
0 - 500
Klasifikimi me Yje
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Ulet
 2. mesatare
 3. Me te mira
Facilitete
 • Rendit sipas:
 • I Rekomanduar
 • Me i Shitur
 • Popullariteti
 • Me te mirat
 • Cmimi me i mire
 • Emri i Hotelit

Hotele Aeroporti ne Tirana

Kjo kategori eshte e limituar per vete faktin se vendi ka vetem nje aeroport nderkombetar, madje edhe ky relativisht i vogel. Kjo ndarje eshte bere per t'u ardhur ne ndihme atyre personave qe kane orare te veshtira fluturimi dhe qe duan te jene prane aeroportit, per t'i kaluar pa streset e transportit dhe trafikut oret e pakta qe kane ne dispozicion per te pushuar.