Trego Harten
Vleresimet e Klienteve
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. keq
 2. mire
 3. Shkelqyeshem
Cmimet nga
0 - 500
Klasifikimi me Yje
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Ulet
 2. mesatare
 3. Me te mira
Facilitete
 • Rendit sipas:
 • I Rekomanduar
 • Me i Shitur
 • Popullariteti
 • Me te mirat
 • Cmimi me i mire
 • Emri i Hotelit

Hotele Butik ne Tirana

Ne këtë faqe do të gjeni një përzgjedhje hotelesh të tipit butik ne Tiranë dhe ne qytetet të tjera të Shqipërisë. Ne Shqipëri, hotelet butik janë kryesisht të vegjël nga 5 deri ne 20 dhoma dhe ndryshojnë nga hotelet e mëdha ngaqë ofrojnë akomodim dhe shërbim të personalizuara. Hotelet qe kemi zgjedhur të jene pjese e kësaj kategorie, kane kryesisht një teme ose arkitekture të veçantë, u ofrojnë klientëve një vendndodhje të mirë, struktura akomoduese cilësore dhe një shërbim të personalizuar.
Rr. Themistokli Germenji 2/173, Tirane, Shqiperi
Harta Disponibilitet:
I pozicionuar afër qendrës në një zonë elegante të Tiranës,...lexo me shume
  Rr. Myslym Shyri (prapa Big Market), Tirane, Shqiperi
  Harta Disponibilitet:
  Për këdo që dëshiron të përjetojnë nje qendrim te ngrohte m...lexo me shume
   Rr.Jul Variboba, Nr 6, Tirane, Shqiperi
   Harta Disponibilitet:

   I pozicionuar afër ambasadës së SHBA-së, në një zonë të ...lexo me shume

    Rruga "Qemal Stafa" 176/1, 1001 Tirana, Albania
    Harta Disponibilitet: