Trego Harten
Vleresimet e Klienteve
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. keq
 2. mire
 3. Shkelqyeshem
Cmimet nga
0 - 500
Klasifikimi me Yje
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Ulet
 2. mesatare
 3. Me te mira
Facilitete
 • Rendit sipas:
 • I Rekomanduar
 • Me i Shitur
 • Popullariteti
 • Me te mirat
 • Cmimi me i mire
 • Emri i Hotelit

Hotele Malore ne Tirana

Kjo kategori përfshin hotele të cilat gjenden ne vende të larta ose zona malore. Numri i këtyre hoteleve ne Shqipëri është mjaft i kufizuar për momentin pasi të tilla janë edhe investimet ne turizmin malor. Ato qe ekzistojnë janë të përshtatshëm për njerëz të cilëve ju pëlqen natyra dhe ajri i pastër. Janë tepër të përshtatshëm për aktivitete të tilla si ecje malore, shëtitje ne natyre si dhe eksplorimin e florës dhe faunës.
Parku Kombetar i Malit te Dajtit, Tirane, Shqiperi
Harta Disponibilitet:
Hotel Dajti Tower Belvedere ndodhet në pikën turistike të p...lexo me shume
  Fshati Ibe, Tirane, Shqiperi
  Harta Disponibilitet:
  Teatri Kame Resort ndodhet 20 km larg kryeqytetit Tiranë në...lexo me shume
   Rr. Porcelanit, Qesarake, Linza, Tirane, Shqiperi
   Harta Disponibilitet:
   Resorti Chateau Linza, i cili ndodhet ne periferi të Tiranë...lexo me shume