Fillo kerkimin tend
 • Data dhe ora e Marrjes
 • Data dhe Ora e dorezimit
 • Kerko
 •  
Pasagjere
 • 4
 • 5
 • 6+
 •  
Dyert e Makines
 • 2
 • 4
 •  
Tipi i Karburanit
 • Te gjitha
 • Benzine
 • Nafte
Specifikimet e Makines
 • Kamio Automatike
 • Ajer i Kondicionuar
 • km te palimituara
 •  
Vendndodhja
 • Aeroport
 •  
 • Vlore
 •  
 • Tirane
 •  
 • Sarande
 •  
 • Durres
Kompania e Makinave
  • Furnitore Kryesore
  • Rezervo nje makine sot me kompanite me te njohura kombetare dhe nderkombetare
  • Albania Holidays DMC nepermjet kesaj faqeje interneti u ofron klienteve  mundesi per te marre makina me qira nepermjet disa kompanive nderkombetare me emer si dhe kompanive serioze lokale te cilat ofrojne cmime konkurruese dhe fleksibilitet.  Me floten e tyre te madhe dhe modelet e ndryshme, keto kompani ofrojne mjetin me te pershtatshem me te cilin ju mund te eskploroni nje vend fantastik si Shqiperia.

   Albania Holidays shfaq cmimet dhe ofertat e kompanive te makinave me qera dhe nuk ju kerkon asnje shume ekstra per rezervimin me nje nga keto kompani nepermjet faqes tone te internetit, ndersa sherbimi per klientin eshte nje vlere e shtuar kur rezervoni me ne.

   Procesi i rezervimit eshte i thjeshte per perdoruesin me filtra ku perdoruesi mund te zgjedhe shpejt makinen me qera sipas kompanise,  klasit dhe tipit te makines.