Si te rezervoni me www.tirana-hotel.com

Hapi 1. Fusni te dhenat dhe shtypni butonin “ Kerko" ose shtypni emrin e hotelit qe preferoni.

Hapi 2. Zgjidhni dhomen tek hoteli qe keni përzgjedhur duke shtypur butonin”Rezervo nga ”.

Hapi 3. Shtypni “Rezervo tani ” nese doni te rezervoni vetem nje hotel, ose shtypni “shto rezervim tjeter hoteli” nese do qendroni ne nje vend tjeter ne Tirane ne nje date tjeter.

Hapi 4. Nese shtoni nje hotel tjeter duhet te perserisni hapat 1-3, ndersa nese do “kryeni rezervimin” do te kaloni te faqja e pageses. Ju lutemi kini parasysh se vetem hotelet me te njëjtin status “te disponueshem” ose “qe kërkohet konfirmim” mund te rezervohen bashke. Hotelet e disponueshem s’mund te rezervohen bashke me hotelet qe kerkojne konfirmim.

Hapi 5. Ju lutemi te plotësoni sakte te gjitha informacionet ne faqen e pageses dhe klikoni te kutia per te pranuar politiken e anulimit te hoteleve. Ju lutemi kini parasysh se informacioni qe futet ketu eshte i sigurt. Kerkohet nje numer telefoni ne menyre qe t’ju kontaktojme nese eshte e nevojshme. Per rezervimet e bera 3 dite para mbërritjes jepet vetem mundesia e pageses me karte krediti.

Hapi 6. Fusni te dhenat e kartes se kreditit sipas udhëzimeve dhe klikoni qe te pranoni kushtet e punes. Nese hoteli eshte i disponueshem do te merrni menjehere nje dokument rezervimi dhe nje invoice qe do t’ju dergohet tek e-maili qe keni vendosur ne hapin 6. Printojeni voucherin dhe paraqiteni ne hotel.