Partner me tirana-hotel.com

Albania Holidays u ofron agjencive te udhetimit te rezervojne te gjitha produktet nepermjet www.tirana-hotel.com. Regjistrimi eshte I shpejte dhe I thjeshte. Pas aprovimit tone, heren tjeter qe do te vizitoni faqen, do t'ju kerkohet emri I perdoruesit dhe fjalekalimi qe keni zgjedhur kur u regjistruat dhe do te merrni automatikisht nje zbritje te shumes totale te rezervimit. .
Indentifikimi i Partnereve  
 
Emri i Perdoruesit
Fjalekalim
  Hyr
Regjistrohu si partner i ri  
 
Emri i kompanise
Emri i Perfaqesuesit
Email
Perserit Emailin
Adresa
Qyteti
Shteti
Telefon
Emri i Perdoruesit
Fjalekalim
Komente
  Regjistrohu