Tirana, vizitë në këmbë gjatë gjysmë dite

tour starsS'ka vleresime

Tirana city daytrip Bëni një shëtitje relaksuese për të zbuluar monumentet kryesore të Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë

Kohezgjatja: 3 ore
Vendndodhja: Tirane

Rezervo tani

Share this tour

Kruja bazar, tour Tirana e vjeter dhe e re
Më te mirat e Tiranës se vjeter dhe te re janë kombinuar në këtë udhëtim në historinë e Shqipërisë. Pas takimit me guiden përpara Muzeut Kombëtar, ne do te njihemi me një hisori te shkurtër të Shqipërisë. Pas vizitës do ecim përgjatë qendrës ku do te vizitojmë xhaminë e Et'hem Beut, Orën-Kullë dhe themelet e kalasë së Tiranës.
Tirana tour, colorful building Ne Tirane
Do vazhdojme me viziten te Piramida (mauzoleun e udhëheqësit komunist Enver Hoxha, i projektuar nga vajza e tij). Pak para se të hyjmë zonën e "Bllokut", ne do të shohim nje përkujtimore me 3 objekte që përfaqësojnë terrorin, paranojën dhe izolimin, si instrumente të diktaturës. Do e përfundojmë turin me vizitën në ish shtëpinë e Enver Hoxhës në Bllok. Pas vizitave, dreka mund të konsumohet në një prej restoranteve te sugjeruar nga guida jonë.